e-m

Alla inlägg den 30 januari 2011

Av E-M - 30 januari 2011 20:45

Det blir en natt till på IVA för Julia. Detta beror på att hon fick extra medicin för klåda igår och att medicinen nog lagrats i kroppen. Julia får sova extra gott ett tag till och andas lite mera extra fuktig syrgas. (Syrgasen känns som ångan från ett badhus). Hon har även fått infektionshämmandemedel  pga. att det gick vattenkoppor på avdelningen igår...


Simon var mycket nöjd efter besöket hos Julia och åkte tillbaka till Hålta. Där försökte han lära morfar allt om Pockmon... ; ) Idag fick han åka skridskor på isen i en frusen havsvik.


Gustav valde ju att följa med oss hem igår.Idag var han så orolig och ledsen. Han frågade mycket om Julia hela tiden och ville Julia skulle komma hem. Pga. hans hosta fick han först inte åka med och hälsa på Julia. När Martin åkte dit på fm. åkte Gustav och jag till stan och köpte söta omlottbodys med Labolina och Tummen på till Julia.


Jag trodde det skulle räcka men... Gustav skulle till Julia och blev helt ifrån sig när jag körde hem efteråt och inte till sjukhuset. Han satt i hallen och skrek och vägrade ta av sig både jacka och skor. När vi senare på em åkte till Julias  "Hushus" var han glad och nöjd igen och på sjukhuset varvade Gustav med att kolla till lillasyster och att titta på videofilmer och äta kakor.

Ovido - Quiz & Flashcards